In Stock

Καστορέλαιο 100ml

5.60

Το καστορέλαιο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Omega-9 λιπαρά οξέα. Τα οξέα αυτά παρουσιάζουν αξιοσημείωτες αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες και για το λόγο αυτό, τα τελευταία χρόνια, το Καστορελαιο έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές για την αντιμετώπιση σοβαρών δερματικών παθήσεων όπως π.χ. είναι η ακμή.

Το κύριο συστατικό του Καστορέλαιου, το Κικινελαϊκό οξύ, διαθέτει αξιοσήμειωτες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει και αναλγητική δράση. Λόγω των χαρακτηριστικών του, θεωρείται ιδανικό έλαιο για τον βαθύ καθαρισμό και την περιποίηση της επιδερμίδας καθώς επίσης δυναμώνει, μεγαλώνει και προστατεύει τις βλεφαρίδες από την συνεχή χρήση προϊόντων μακιγιάζ.

 

Κωδικός προϊόντος: 10-0034 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Εφαρμογές:

1) Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα φυσικά έλαια όπως το αμυγδαλέλαιο, το ελαιόλαδο ή το δαφνέλαιο για την περιποίηση των μαλλιών και τη θεραπεία της ψαλίδας.

2) Δίνει λάμψη και δύναμη στα μαλλιά με απαλή εντριβή πριν από το λούσιμο και μετά τύλιγμα με ζεστή πετσέτα για 2-3 ώρες.

3) Ανακουφίζει τις κύστεις στα μάτια κάνοντας μασάζ με καστορέλαιο.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.100 kg

Quick Comparison

SettingsΚαστορέλαιο 100ml removeMythos Dry Oil 100ml removeΛάδι καρύδας 500ml removeΑμυγδαλέλαιο 100ml remove
Image
SKU10-0034ΜΥ-547458ΛΑΔ-ΚΑΔ10-0007
Rating
Price5.609.039.004.20
Stock
Availability
Add to cart

Προσθήκη στο καλάθι

Προσθήκη στο καλάθι

Προσθήκη στο καλάθι

Προσθήκη στο καλάθι

DescriptionΤο καστορέλαιο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Omega-9 λιπαρά οξέα. Τα οξέα αυτά παρουσιάζουν αξιοσημείωτες αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες και για το λόγο αυτό, τα τελευταία χρόνια, το Καστορελαιο έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές για την αντιμετώπιση σοβαρών δερματικών παθήσεων όπως π.χ. είναι η ακμή. Το κύριο συστατικό του Καστορέλαιου, το Κικινελαϊκό οξύ, διαθέτει αξιοσήμειωτες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει και αναλγητική δράση. Λόγω των χαρακτηριστικών του, θεωρείται ιδανικό έλαιο για τον βαθύ καθαρισμό και την περιποίηση της επιδερμίδας καθώς επίσης δυναμώνει, μεγαλώνει και προστατεύει τις βλεφαρίδες από την συνεχή χρήση προϊόντων μακιγιάζ.  Υψηλής απόδοσης ξηρό λάδι για μαλλιά και σώμα. Προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη. Αντιοξειδωτική δράση, ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεση. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.Το Βιολογικό Έλαιο Καρύδας είναι γεμάτο βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία. Xάρη στη σύστασή του, το λάδι καρύδας μεταβολίζεται πολύ γρηγορότερα από τον οργανισμό, αυξάνοντας την καύση του λίπους. Στην κοσμετολογία, το λάδι καρύδας είναι πασίγνωστο για την αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση, καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη E.Το αμυγδαλέλαιο είναι μαλακτικό θρέφει και απαλύνει το δέρμα, θρέφει και τονώνει τις βλεφαρίδες και τα νύχια, χαρίζει λάμψη στα μαλλιά. Είναι κατάλληλο για ξηρές επιδερμίδες (πρόσωπο και σώμα). Χρησιμοποιείται σε ερεθισμούς ως καταπραϋντικό, συνηθίζεται μετά από αποτριχώσεις ή ακόμα και σε παρανυχίδες όπου ενυδατώνει σε βάθος τα νύχια και το δέρμα. Είναι πλούσιο σε θρεπτικές βιταμίνες και μπορεί να προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη στο δέρμα του προσώπου και σώματος. Χρησιμοποιείται ως βάση μακιγιάζ και ως βάση για τα αιθέρια έλαια. Τοποθετείται απευθείας στο δέρμα για επώδυνους ερεθισμούς και φαγούρα.
ContentΕφαρμογές: 1) Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα φυσικά έλαια όπως το αμυγδαλέλαιο, το ελαιόλαδο ή το δαφνέλαιο για την περιποίηση των μαλλιών και τη θεραπεία της ψαλίδας. 2) Δίνει λάμψη και δύναμη στα μαλλιά με απαλή εντριβή πριν από το λούσιμο και μετά τύλιγμα με ζεστή πετσέτα για 2-3 ώρες. 3) Ανακουφίζει τις κύστεις στα μάτια κάνοντας μασάζ με καστορέλαιο.  Περιέχει 100% βιολογικό ελαιόλαδο, φυσικά έλαια τζοτζόμπα & δεντρολίβανου. Ενεργή φόρμουλα με ολιγοπεπτίδια & πολυφαινόλες.Το Βιολογικό Έλαιο Καρύδας είναι γεμάτο βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία. Xάρη στη σύστασή του, το λάδι καρύδας μεταβολίζεται πολύ γρηγορότερα από τον οργανισμό, αυξάνοντας την καύση του λίπους. Στην κοσμετολογία, το λάδι καρύδας είναι πασίγνωστο για την αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση, καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη E.Το αμυγδαλελαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε,F,B. και πρωτεΐνες. Το κλασσικότερο και πιο ευεργετικό λάδι για την παρασκευή καλλυντικών (μάσκες). Ιδανικό για τον καθαρισμό του μακιγιάζ των ματιών και την απομάκρυνση του make up.
Weight0.1000.1150.5000.100
DimensionsΜ/ΔΜ/ΔΜ/ΔΜ/Δ
Additional information
Βάρος 0.100 kg
Βάρος 0.115 kg
Βάρος 0.500 kg
Βάρος 0.100 kg