ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το Olea Natura σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας μας, το oleanatura.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Με την υπηρεσία της αντικαταβολής, μπορείτε να πληρώσετε την αξία της παραγγελίας σας με μετρητά, κατά την παραλαβή των προϊόντων μέσω της μεταφορικής εταιρίας, με επιπλέον χρέωση 2.11€.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard και Maestro, ανεξαρτήτως από ποια τράπεζα έχουν εκδοθεί.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ασφαλών και εύκολων ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής τράπεζας με κρυπτογράφηση AES-256 (Secure Sockets Layer – SSL). Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας εισάγονται και επεξεργάζονται στο περιβάλλον της τράπεζας Εθνικής και προστατεύονται από συστήματα υψηλής ασφάλειας. Δεν αποθηκεύουμε πουθενά τα στοιχεία των καρτών σας έτσι ώστε οι συναλλαγές σας να είναι απόλυτα ασφαλείς. Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας με τα κάτωθι στοιχεία.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR7901102240000022400883405

Πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας, στην τράπεζα που συνεργαζόμαστε. Η πληρωμή μπορεί να γίνει στο ταμείο της τράπεζας ή μέσω web banking.
Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας. Όλες οι τραπεζικές μεταφορές θα πρέπει να γίνονται με διαμέρισμα κατανομής τραπεζικών εξόδων «our», όπου τα έξοδα όλων των Τραπεζών που εμπλέκονται στη συναλλαγή, χρεώνονται σε εσάς.