ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παραλαβή στον χώρο σας

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται στον χώρο σας με τη μεταφορική εταιρία ΕΛΤΑ Courier η οποία μας εξασφαλίζει ταχύτητα και ποιότητα μεταφορών. Μέσα από την ηλεκτρονική της σελίδα www.elta-courier.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματος σας για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη της παράδοσης του. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα Ρήγα Φεραίου 171, Συκιές, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ήτοι Δευτέρα, Τετάρτη 09.30-14.30 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09.30-14.30 και 17.30-20.30, όχι αργίες.

Πολιτική σχετικά με την παράδοση

Η εταιρία μας σας παρέχει προς διευκόλυνσή σας εναλλακτικούς τρόπους παραλαβής και παράδοσης προϊόντων. Κατά την αίτηση παραγγελίας σας, καλείστε να επιλέξετε με ποιόν τρόπο επιθυμείτε να παραλάβετε ή να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Αναλόγως με τον τρόπο που θα επιλέξετε διαμορφώνεται και το συνολικό τελικό κόστος της παραγγελίας σας δυνάμει της οποίας θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή και η οποία θα περιλαμβάνεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΕΩΣ 3 ΚΙΛΑ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50€ ΚΑΙ ΑΝΩ 4 ΚΙΛΩΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ 3,8€ ΕΩΣ 2 ΚΙΛΑ
ΚΑΙ 1€ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ.

Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ώρα και ημέρα υποβολής της. Οι παραδόσεις γίνονται μόνο σε εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την κατ’ εξαίρεση παράδοση την ημέρα του Σαββάτου παρακαλώ επικοινωνείτε μαζί μας. Για παραδόσεις την ημέρα του Σαββάτου υπάρχει επιπλέον χρέωση για την οποία θα ενημερωθείτε όταν μας εκφράσετε το αντίστοιχο αίτημα. Σε περίπτωση έλλειψης stock, ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον τελικό χρόνο παράδοσης.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας ο μέσος χρόνος παράδοσης για τις περιοχές εντός Ελλάδας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες και για τις δυσπρόσιτες περιοχές είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες.  

Υπολογισμός των μεταφορικών με ELTA Courier

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες μέχρι δύο (2) κιλά είναι 3,8€. 

Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1.00€ ανά κιλό. 

Το κόστος αντικαταβολής είναι 2.30€.
Η διαδικασία υπολογισμού των μεταφορικών με την EΛΤΑ ή την ACS Courier εκτελείται αυτόματα κατά την πραγματοποίηση των αγορών σας.
Μπορείτε να την παρακολουθείτε μέσω της προβολής του καλαθιού σας.

Αποστολή με BOXNOW

H υπηρεσία αφορά παράδοση σε Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής (Locker). Υπάρχουν διαθέσιμα πάνω από 1000 σημεία  σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη. 

Το κόστος μεταφοράς για παραγγελίες κάτω από 50 € είναι 2,00 € ενώ για άνω των 50 ευρώ είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή.

Πλεονεκτήματα

  • Λειτουργούν 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.
  • Γρήγορη παραλαβή: Παραλαμβάνεις μέσα σε 24 ώρες, από τη στιγμή που θα δρομολογηθεί το δέμα σου, σε όλη την Ελλάδα.
  • Οικονομικά: Οι τιμές των μεταφορικών είναι εξαιρετικά οικονομικές .Το δέμα παραμένει στη θυρίδα σου για 48 ώρες. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις παράταση για ακόμα 24 ώρες εύκολα και γρήγορα, είτε μέσω της ιστοσελίδας track.boxnow.gr, είτε καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο Box Now 211-1005301.

Πώς λειτουργεί;

  1. Επιλέγεις την Box Now ως τρόπο παράδοσης στο check-out.
  2. Διαλέγεις το Box Now Locker (θυρίδα) που προτιμάς στο χάρτη.
  3. Μόλις το δέμα φτάσει στο Locker, λαμβάνεις μήνυμα με το PIN που ανοίγει τη Box Now θυρίδα.

Περισσότερες πληροφορίες

  • Λειτουργούν αποκλειστικά με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
  • Ενιαία ογκομετρική χρέωση ανά παραγγελία.
Οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιούνται λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών. Σας ενημερώνουμε ότι το Olea Natura δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση αδικαιολόγητης καθυστέρησης ή απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος, μετά την έγκαιρη και ορθή απομάκρυνση του από το κατάστημα μας.